Pristopna izjava

Član Društva BTS lahko postane vsak, ki izpolnjuje pogoje, navedene v 11. členu statuta:

Član društva BTS lahko postane oseba, ki je dopolnila 18 let in je končala tečaj Bownove terapije BTE (Bowen Therapy Essential), tečaj BOW-TER ali tečaj Bownove terapije v minimalnem obsegu 100 teoretičnih ur in 40 ur prakse, katerega predpogoj je osnovno znanje splošne medicine (anatomije in fiziologije) ter izkušnje v manualnih tehnikah ali izobrazba zdravstvene smeri. Za slednje prosilce članstva je obvezen opravljen teoretični in praktični izpit iz Bownove terapije, ki ga izvede Strokovna komisija društva Bownovih terapevtov Slovenije po pogojih pravilnika strokovne komisije.

Članstvo v Društvu BTS je prostovoljno. Kdor želi postati član Društva BTS, mora Izvršnemu odboru Društva BTS predložiti pristopno izjavo z željo po članstvu, v kateri se zaveže, da bo deloval v skladu s Statutom in Kodeksom etike Društva BTS ter plačeval članarino.
 
Društvo lahko pod enakimi pogoji v svoje članstvo sprejme tudi tujega državljana.

V kolikor želite postati član društva BTS morate na spodnjem obrazcu izponiti vsaj polje za elektronski naslov. Na vpisani elektronski naslov boste prejeli nadaljna navodila za potrditev članstva.

V kolikor želite da se vaši podatki prikažejo med člani društva na strani  Seznam terapevtov označite polje "Dovolim objavo zgoraj vpisanih podatkov na spletni strani društva BTS."

V kolikor želite prejemati obvestila o dogodkih društva BTS pa označite polje "Pošiljajte mi obvestila o dogodkih društva."

 

 

Pristopna izjava